Forskellen mellem Betalingsservice og FI-kort (Giro)

Her kan du læse om forskellen på de to betalingsmidler Betalingsservice og FI-kort – og hvad det betyder, for hvilke felter der er brug for, at giverne udfylder i dine OnlineFundraising-formularer.

Betalingsservice

Når en giver vælger betalingsservice som betalingsmiddel, sendes en forespørgsel til banken om automatisk betaling.

Til dette formål er der brug for giverens cpr-, registrerings- og kontonummer. Disse felter vil derfor være synlige og påkrævede i formularen, når giver vælger 'Betalingsservice' som betalingsmiddel.

En betalingsaftale med Betalingsservice vil altid starte den første i måneden efter. 'Startende' vil derfor være forudfyldt til den første i næste måned.

FI-kort

Vælger giveren FI-kort, også kaldet giro-kort, som betalingsmiddel, laves der ikke nogen forespørgsel i banken, hvorfor felterne med registrerings- og kontonummer ikke vises.

I stedet sendes der et FI-kort til giveren med posten. Derfor er 'Adresse'-feltet nu påkrævet.

I modsætning til en betalingsaftale med Betalingsservice kan FI-kort sendes midt i en måned. 'Startende' er derfor ikke forudfyldt, og giveren har mulighed for at vælge 'I dag' som startdato.