Tilpas tekst til betalingsservice

Du kan selv skrive den tekst, der følger med betalingen, når en giver donerer fast med betalingsservice – om det så er i netbank eller på betalingskort.

1. Du redigerer tekst til betalingsservice under 'Kommunikation'

Det gør du under menupunktet 'Kommunikation', som du finder i OnlineFundraisings hovedmenu til venstre i vinduet.

Her ser du en oversigt over dine forskellige kommunikationsskabeloner. Vælg den skabelon, som du ønsker at redigere betalingsservice-teksten for, ved at klikke på titlen.

Læs mere om, hvordan du opretter og tilpasser kommunikationsskabeloner, her.

Når du har klikket på en kommunikationsskabelon kommer du til den side, hvor du kan redigere skabelonen. Her kan du redigere teksten til betalingsservice under 'Betalingsservice'.

2. Skriv din tekst under 'Betalingsservice'

Du indtaster din tekst i feltet ud for 'Tekst i FI-kort'.

3. Begræns dig til fem linjer – eller betal

Når du begynder at skrive, vil du se, at OnlineFundraising tæller, hvor mange linjer du skriver.

Det skyldes, at PBS har en begrænsning, der gør, at de første fem linjer er gratis (hver linje må være 60 karakterer). Det er muligt at sende flere linjer end fem – men det koster penge.

Under 'Resultat' (se skærmbilledet nedenfor) kan du derfor se, hvor mange linjer af 60 tegn din tekst fylder.

Her kan du se et eksempel på, hvordan en tekst til betalingsservice kan se ud:

4. Brug korte koder til at angive variable

[Name], [amount], [currency] og [project] er korte koder, der bruges til at angive variablerne navn, beløb, valuta og projekt som for eksempel nav beløb. Når du skriver en af disse korte koder i din tekst, vil OnlineFundraising automatisk indsætte de informationer, der knytter sig til den konkrete donation.

Du kan se en oversigt over alle de korte koder, du kan bruge til højre for 'Betalingsservice'-feltet.

Husk at længden på variablerne kan variere, og det er derfor en god idé at efterlade lidt ekstra tegn.

Hvis du vil se et eksempel på, hvad der kommer ud af variablerne, kan man holde musen hen over det, der står under 'Indhold' ved den pågældende korte kode (for eksempel 'medlem' ved variablen [member])

5. Gem ændringer

Husk at gemme dine ændringer, når du er færdig.

Det gør du ved at trykke på 'Opdater'-knappen øverst til højre på siden.