Indsæt en formular på din hjemmeside

Når du har oprettet en formular er næste skridt at indlejre den på din hjemmeside der, hvor du gerne vil have, at den vises. Her kan du læse, hvordan du gør.

Find javascript eller shortcode til indlejring

OnlineFundraising fungerer som en såkaldt iframe, som du kan indlejre (eller embedde) på din hjemmeside ved hjælp af en kode, som du finder inde på den side, hvor du også redigerer din formular.

Denne side tilgår du ved at vælge 'Formularer' i OnlineFundraisings hovedmenu og derefter vælge den formular, som du ønsker at indlejre på din hjemmeside. Du vælger formularen ved at klikke på dens titel i oversigten over dine formularer.

Når du har klikket dig ind på den formular, som du ønsker at indlejre, finder du boksen 'Indlejring' i højre side af skærmen.

Bruger du Wordpress, og har du installeret vores Wordpress-plug in, kan du nøjes med at indtaste den korte kode, som fremgår under 'Med WodPress plugin', dér, hvor du ønsker formularen.

Bruger du ikke Wordpress, skal du downloade et JavaScript. Klik på det blå fil-symbol under 'Med JavaScript', så downloades JavaScriptet, du skal bruget til at indlejre din formular, til din computer.

Virker det ikke?

Når du har indlejret din formular på hjemmesiden, så husk at tjekke, om det virker. Det er nødvendigt, da noget kan gå galt i indlejringen. Fx kan du risikere, at din html editor klipper i koden.

Du tjekker, om det virker, ved at gemme dine ændringer, gå ind på din hjemmeside, der hvor formularen vises.

Hvis ikke formuaren vises, så tjek, om scriptet er intakt.

Hvis scriptet er intakt, men det stadig ikke virker, så:

1. Kontakt webansvarlig og bed dem tillade javascript i tekstfeltet, eller

2. Kontakt Fundraisingbureauet og få et andet javascript, der skal indsættes alle steder, hvor en OnlineFundraising-formular ønskes brugt. Fx med Google Tag Manager.