Betalingskanaler

Hvordan opretter jeg en Betalingsservice-aftale hos Nets?

Senest redigeret:

Vil I gerne i gang med at kunne modtage faste betalinger med Betalingsservice? Så har I brug for en Betalingsservice-aftale hos Nets. Guiden her hjælper dig til at oprette sådan en aftale.

Det er vigtigt, at du læser guiden grundigt og følger den, da aftalen ellers ikke bliver oprettet korrekt. Hav Nem-id klar, og følg de fem trin i guiden her – så skulle din Betalingsservice-aftale gerne blive oprettet korrekt.

Benytter I allerede Betalingsservice, og skal I blot have tilføjet os som dataleverandør, så OnlineFundraising kan håndtere jeres BS-aftaler? Så kontakt os på support@fundraisingbureauet.dk

Oversigt

1. Opret aftale

Gå til https://betalingsservice.nets.eu/, og klik på 'Opret aftale'.

Log på med Nem-id.

2. Vælg produkt

1. Hak af, at du ønsker Betalingsservice uden indbetalingskort. Det er nemlig ikke muligt at sende indbetalingskort via os. Har vi overtaget din eksisterende aftale, vil der blive sendt ud til dem som allerede er oprettet.

2. Hak af, om du vil ringes op vedrørende muligheden for at sende indbetalingskort til e-Boks.

3. Vælg, om du ønsker betalingsservice arkiv. Hvis du er i tvivl, så spring over.

3. Øvrige oplysninger

1. Indtast dit debitorgruppenummer. Typisk benyttes blot et enkelt nummer såsom 00001.

2. Indtast det navn, som skal fremgå af kundens betalingsoversigt.

3. Vælg også, hvad det nummer, som kunder skal bruge for at tilmelde sig Betalingsservice, skal kaldes. Er det fx medlemsnummer eller givernummer.

4. Vælg, hvad der skal ske, hvis betalingsdagen falder på en dag, som ikke er en bankdag.

5. Data til betalingsservice
Vælg "Vi bruger anden samarbejdspartner/administrator/dataleverandør" og tast "37273457", der er Fundraisingbureauets CVR-nr.

4. Fakturering

1. Indtast kontooplysningerne på den konto, du ønsker at bruge til udgifter fra NETS forbundet med betalingsservice.

2. Vælg, om du ønsker en Betalingsservice-aftale med abonnement. Med abonnement er prisen pr. forsendelse mindre, men til gengæld betales der et kvartalsvist abonnement.

3. Vælg, om du vil faktureres elektronisk eller fysisk.

5. Vigtigt: bed om 603-filer løbende

Som slutnote, er det meget vigtigt at du skriver i kommentarfeltet:

Vi ønsker at kunne sende oprettelser via 605 filer. 603-filer skal sendes løbende. 602 filer skal sendes efter debitors afvisningsfrist. Derudover ønsker vi 621 og 686 filer løbende