Sådan opretter du en Betalingsservice-aftale hos NETS

Her finder du en guide til, hvordan du opretter en Betalingsservice-aftale.

Det er vigtigt, at du læser guiden grundigt og følger den, da aftalen ellers ikke bliver oprettet korrekt. Hav dit nem-id klar, og følg de fem trin i guiden her – så skulle din Betalingsservice-aftale gerne blive oprettet korrekt.

1. Opret aftale
Gå til https://betalingsservice.nets.eu/, og klik på 'Opret aftale'.

Log på med nem-id.

2. Vælg produkt

1. Hak af, om du ønsker at oprette en aftale vedrørende Betalingsservice og/eller Indbetalingskort.BS1.jpg
2. Indtast jeres FI-kreditornummer. Hvis du ikke har dette, skal du have oprettet et hos din bank. I det tilfælde skal du derfor kontakte din bank.

3. Indtast den returadresse, som skal fremgå af indbetalingskortet.

4. Som det næste har du mulighed for at tilpasse indbetalingskortets layout. Upload dit logo og vælg, hvor på kortet det skal vises.

Du har desuden mulighed for at uploade en kort tekst til betalingskortets infofelt (boks nr. 3 på tegningen nedenfor).

5. Hak af, om du vil ringes op vedrørende muligheden for at sende indbetalingskort til e-Boks.

6. Vælg, om du ønsker betalingsservice arkiv. Hvis du er i tvivl, så spring over.

3. Øvrige oplysninger

1. Indtast dit debitorgruppenummer. Typisk benyttes blot et enkelt nummer såsom 00001.

2. Indtast det navn, som skal fremgå af kundens? betalingsoversigt.

3. Vælg også, hvad det nummer, som kunder skal bruge for at tilmelde sig Betalingsservice, skal kaldes. Er det fx medlemsnummer eller givernummer.

4. Kryds af, om I selv sender data til Betalingsservice. Hvis benytter OnlineFundraising til at sende data, så skal I sige ja her.

4. Fakturering

1. Indtast kontooplysningerne på den konto, du ønsker at bruge til udgifter fra NETS forbundet med betalingsservice.

2. Vælg, hvad der skal ske, hvis betalingsdagen falder på en dag, som ikke er en bankdag.

3. Vælg, om du ønsker en Betalingsservice-aftale med abonnement. Med abonnement er prisen pr. forsendelse mindre, men til gengæld betales der et kvartalsvist abonnement.

4. Vælg, om du vil faktureres elektronisk eller fysisk. bs2.jpg

5. Vigtigt: bed om 603-filer løbende

Som slutnote, er det meget vigtigt at du skriver, at du ønsker, at "603-filer sendes løbende." Hvis du ikke gør dette, vil OnlineFundraising ikke blive orienteret om, hvem af dine givere der har tilmeldt sig til automatisk betaling.