Indstil standardbetingelser

Her finder du en guide, til hvordan du redigerer dine standardbetingelser - Altså de vilkår/betingelser, som en giver bliver bedt om at acceptere, når denne udfylder en formular – med mindre du formulerer nogle andre betingelser for den specifikke formular.

Du har nemlig altid mulighed for at overskrive standardbetingelserne på en specifik formular, skulle du have brug for det.

Vi anbefaler alligevel, at du også formulerer nogle generelle standardbetingelser. Det er nemlig disse, som vises, hvis du ikke vælger andet.

Find dine standardbetingelser

Du finder dine standardbetingelser under punktet 'Indstillinger' og 'Betingelser' som markeret på skærmbilledet herunder.

Formuler standardbetingelser

Du skriver dine standardbetingelser i tekstfeltet ud for betingelser. Hvis du ikke skriver noget i feltet, vil OnlineFundraisings standardbekræftelser blive vist.

Gem dine ændringer
Husk altid at trykke 'Gem ændringer' – ellers går dine ændringer tabt.