Indstil standardetiketter

Etiketter dækker over det, de forskellige felter hedder i dine formularer.
Du har mulighed for at tilpasse dette for de enkelte formularer, men vi anbefaler, at du tager stilling til, hvad dine standardetiketter skal være. Det er nemlig disse, som bruges, hvis ikke du formulerer andet på den specifikke formular.

Find dine standardetiketter
Du redigerer dine standardetiketter ved at vælge 'Indstillinger' i OnlineFundraisings hovedmenu.

Under 'Indstillinger' finder du menupunktet 'Etiketter'.

Rediger standardetiketter

Her har du mulighed for at redigere dine standardindstillinger, for hvad de forskellige felter i dine OnlineFundraising-formularer skal hedde.

Lader du felterne stå tomme, bruges OnlineFundraisings standardetiketter (det, der står med gråt, når du efterlader et felt tomt).

Gem dine ændringer
Husk altid at trykke 'Gem ændringer' – ellers går dine ændringer tabt.