Indløsningsaftale hos Swedbank

Som OnlineFundraising-kunde har du mulighed for at tegne en fordelagtig indløsningsaftale hos Swedbank. Her kan du læse mere om aftalen, hvad det koster, og hvordan du laver aftalen.

Hvor billigt er det?

For danskudstedte kredit- og debetkort er transaktionsgebyret 0,65%, derudover er der ingen transaktionspris, og Swedbank tager heller intet minimumgebyr.

For firmakort samt kredit- og debetkort udstedt i udlandet ligger transaktionsgebyret på 1,80%.

Heller ikke her er der nogen yderligere pris pr. transaktion, ej heller noget minimumsgebyr.
Swedbank har ingen nedre grænse for beløb til betaling pr. måned, og antal afregningsdage er to bankdage.

Aftalen koster 0 kr. i oprettelse.

Hvem er kunde hos Swedbank?

I er kunden. Aftalen laves imellem jer og Swedbank, uden at vi får noget for det. Vi faciliterer det bare.

Det betyder, at det er jer, der skal betale pengene tilbage, hvis nogen har en reel reklamation eller har givet jer penge, de ikke måtte. Så det har dog formentlig ikke den store betydning for jer. Som NGO har I jo ikke sendt varer afsted eller produceret noget, I så ligger inde med.

Hvordan laver vi aftalen?

Hvis du er interesseret i aftalen, så skriv en mail til Stephan Viftrup på stephan@fundraisingbureauet.dk. Så sender vi dig et ansøgningsskema, som du skal udfylde.

Swedbank har i den forbindelse brug for følgende:

• Pengeinstitut til udbetaling (reg. og kontonummer for udbetaling)
  • Underskrift af alle tegningsberettigede samt deres stamdata.
  • Bekræftelse af konto (igen reg. og kontonummer, samt underskrift fra jeres bankrådgiver. Alternativt kan du bede bankrådgiveren bekræfte kontoen med en direkte mail til fra Swedbank, cardservices@swedbank.dk)
  • Gældende vedtægter
  • Seneste referat af generalforsamling
  • Seneste årsregnskab
  • Kopi af ID på alle, der har underskrevet ovenstående ansøgning.

Har du nogen spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til os på support@onlinefundraising.dk