Integrer med MailChimp

Bruger du MailChimp? Og ønsker du at få føjet de mailadresser, du modtager gennem OnlineFundraisings formularer, til en MailChimp-liste? Så kan vi nemt hjælpe dig med at få din OnlineFundraising- og din MailChimp-konto til at snakke sammen, så de mailadresser, du modtager i OnlineFundraising, automatisk føjes til din MailChimp-liste.

For at vi kan sætte det op, har vi brug for to oplysninger fra dig:

1. Liste-ID'et på den liste, du ønsker dine kontakter tilføjet
  2. En API-nøgle fra din MailChimp-konto.

Her kan du læse, hvordan du finder de oplysninger.

Find liste-ID

Den føste oplysning, vi skal bruge, er liste-ID'et for den MailChimp-liste, som du ønsker, at dine kontakter fra OnlineFundraising skal tilføjes. Du finder det relevante liste-ID ved at følge de tre trin herunder.

1. Log ind på din MailChimp-konto, og vælg 'Lists' i menuen i toppen af sidevinduet.

2. Når du har klikket på 'Lists' i top-menuen, kommer du til denne side med oversigten over dine lister.

Her klikker du på den lille pil ud for den liste, som du ønsker, at dine kontakter fra OnlineFundraising skal tilføjes.

I den menu, der nu folder ned, klikker du på 'Settings'.

3. I bunden af den side, du nu kommer til, finder du overskriften 'Unique id for list' efterfulgt af navnet på din valgte liste. Herunder står en kode. Det er det liste-ID, vi skal bruge.

Opret API-nøgle

Den anden oplysning, vi skal bruge for at sætte din MailChimp-konto op med OnlineFundraising, er en API-nøgle, som du skal oprette til formålet. Hvordan du gør det, kan du læse her.

1. Stil dig igen på din MailChimp-startside. Her finder du i højre hjørne ud for dit brugernavn en lille pil. Klik på pilen, og vælg 'Account' i menuen, der folder ned.

2. Klik på 'Extras' i menuen på den side, du nu er kommet til, og vælg 'API keys' i den menu, som nu folder ned.

3. På den side, du nu kommer til, finder du knappen 'Create A Key'. Klik på den, og en ny API-nøgle bliver oprettet.

Det er den lange kode, som står under 'API key', som vi skal bruge.

Det kan være en god idé at give din API-nøgle et navn under label (klik der, hvor der står 'none set'), så du kan kende dine API-nøgler fra hinanden, skulle du have brug for at oprette flere. mc3.jpg

Send os Liste-ID og API-nøgle i en mail.

Ønsker du at integrere OnlineFundraising med en MailChimp-liste, og har vi ikke allerede været i dialog om det, så kontakt Stephan Viftrup på stephan@fundraisingbureauet.dk – så hjælper vi dig igang.