Havner dine bekræftelsesmails i spam-filtret?

Hvis bekræftelsesmails fra OnlineFundraising bliver markeret som spam, kan det skyldes at jeres SPF (Sender Policy Framework, der regulerer, hvilke servere der kan sende emails fra jeres domæne) ikke tillader OnlineFundraising at sende mails på jeres vegne.

En mulig løsning på problemet kan derfor være at indsætte følgende optimering i jeres SPF record:

a mx ip4:179.23.247.165

Vær dog opmærksom på, at organisationer på dedikerede servere vil have sin egen IP-adresse, hvorfor vi vil bede dig kontakte support for at få den oplyst.

Du finder dine aktuelle SPF records via dette online værktøj.

Har du ikke nogen at kontakte på dette, kan vi yde support. Hvis du er interesseret i det, er du meget velkommen til at kontakte os på support@onlinefundraising.dk.