Havner dine bekræftelsesmails i spam-filtret?

Oplever du at jeres kvitteringsmails ikke kommer frem, så kan det skyldes at I ikke tillader at vi må sende e-mails på jeres vegne. Dette kan løses nemt, men kræver at du hiver fat i dem som hoster jeres hjemmeside.

Der skal laves en tilføjelse i jeres SPF record (Sender Policy Framework), som er den der regulerer hvilke servere der kan sende emails fra jeres domæne.

Vi benytter SendGrids løsning til at sende emails, så dette skal inkluderes i jeres DNS indstillinger:

v=spf1 include:sendgrid.net ~all

Du kan finde dine aktuelle SPF records via dette onlineværktøj.

Har du brug for hjælp, men ikke nogen at kontakte om dette, kan vi yde support. Hvis du er interesseret i det, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på support@onlinefundraising.dk.

Ofte stillede spørgsmål

• Er det muligt at gensende mails?
    • Nej det er ikke muligt at gensende en kvittering eller mail.
      Ønskes der eksempelvis en kvittering for en indbetaling, vil fremgangsmåden være at tage et skærmdump af payment som derefter sendes.