Havner dine bekræftelsesmails i spam-filtret?

Hvis bekræftelsesmails fra OnlineFundraising bliver markeret som spam, kan det skyldes, at jeres SPF (Sender Policy Framework), ikke tillader OnlineFundraising at sende mails på jeres vegne.

SPF regulerer nemlig, hvilke servere der kan sende emails fra jeres domæne.

En mulig løsning på problemet kan derfor være at tillade SendGrid, da OnlineFundraising benytter denne løsning til forsendelse af emails. Dette foregår ved at placere følgende i jeres DNS:

v=spf1 include:sendgrid.net ~all

Du kan finde dine aktuelle SPF records via dette onlineværktøj.

Har du brug for hjælp, men ikke nogen at kontakte om dette, kan vi yde support. Hvis du er interesseret i det, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på support@onlinefundraising.dk.