Skift password

Her kan du læse, hvordan du ændrer dit password, hvis du er logget ind og har brug for at skifte password – eller hvis du ikke kan logge ind, fordi du har glemt dit password.

Hvis du har glemt dit password

Har du glemt dit password, er det heldigvis nemt at oprette et nyt. Læs her, hvordan du gør.

1. Stil dig på den side, hvor du normalt ville logge ind (www.onlinefundraising.dk/[jeres unikke OF-id]/wp-admin.

2. Klik på 'Mistet din adgangskode' under 'Log ind'-knappen.

3. Indtast din e-mail-adresse eller dit brugernavn på siden, du nu kommer til.

4. Klik på 'Få ny adgangskode'.

5. Du modtager nu en e-mail, med anvisning til hvordan du opretter en ny kode.

Hvis du er logget ind og vil skifte din kode

Hvis du godt kan huske din kode, men har brug for at skifte den af andre årsager, så læs her.

1. Klik på dit brugernavn i øverste højre hjørne på din OnlineFundraising startside.

2. I bunden af siden finder du knappen 'Generer adgangskode'. Klik på den.

3. OnlineFundraising foreslår nu en kode. Du kan vælge at bruge denne, eller ændre til en anden ved at slette den foreslåede kode og skrive din ønskede kode i feltet.

4. Klik på 'Opdater profil' for at ændre til din nye kode.