Ret afsender på kvitteringsmails

Læs her, hvordan du retter afsenderadressen for de kvitteringsmails, som sendes til givere, der donerer ved hjælp af dine OnlineFundraising-formularer.

1.Vælg 'Indstillinger' i OnlineFundraisings hovedmenu

Du redigerer afsenderadressen under 'Indstillinger'. Vælg 'Indstillinger' i OnlineFundraisings hovedmenu (i venstre side af skærmbilledet markeret med pil på skærmbilledet herunder).

2. Vælg 'Kontaktoplysninger'

I menuen under 'Indstillinger' vælger du 'Kontaktoplysninger'.

3. Skift kontaktnavn og email-adresse

Ruller du længere ned på siden finder du feltet 'Kontakt navn'. Her har du mulighed for at ændre det navn, som står som afsender på de kvitteringsmails, som sendes ud.

Nedenunder finder du feltet 'Kontakt email-adresse'. Her kan du indtaste den email-adresse, som skal være afsender af de kvitteringsmails, som sendes ud til givere, der har doneret ved hjælp af jeres OnlineFundraising-formularer.

Ændrer du ikke emailadressen, sendes kvitteringsmails fra en Fundraisingbureauet-adresse.

OBS! Det er vigtigt, at jeres SPF record for afsenderadressens domæne tillader, at OnlineFundraising kan sende mails på jeres vegne. Læs mere her.