Ny bruger? Disse artikler anbefaler vi

Kom i gang med formularbyggeren

Senest redigeret:

Velkommen til OnlineFundraisings formularbygger! Hvis du er ny bruger, kan det være lidt overvældende at komme i gang, men bare rolig – vi har samlet nogle nyttige ressourcer, der vil hjælpe dig godt på vej. Her finder du links til de vigtigste artikler, der guider dig gennem oprettelsen og tilpasningen af dine første formularer.

1. Forstå formularbyggeren

Få en generel forståelse af, hvordan formularbyggeren fungerer.

2. Opret din første formular

Når du har fået en grundlæggende forståelse af formularbyggeren, er det tid til at oprette din første formular. Denne trin-for-trin vejledning hjælper dig med at komme i gang (og indeholder ovenikøbet et praktisk snydetrick!):

Følg guiden: Sådan opretter du din første formular

3. Tilpasning af formularens felter

Efter at have oprettet din første formular, kan du begynde at tilpasse den ved at sammensætte felter. Få en detaljeret gennemgang af indstillingerne for felter.

4. Indsæt en formular på din hjemmeside

Når din formular er oprettet og tilpasset, skal du sætte den ind på din hjemmeside. Følgende guide viser dig, hvordan du gør det trin-for-trin:

5. Forstå Purpose Accounting Code

Purpose Accounting Code er et centralt begreb, når du arbejder med formularer, og det er noget, din bogholder vil være interesseret i, da det fortæller, hvad dine indsamlede midler skal gå til.

6. Tips til en god formular

Det er vigtigt at vide, hvad der gør en formular effektiv. Vores fundraisingekspert, Kim Skytte Graae, har lavet et webinar, hvor han giver dig tips og tricks til at oprette den bedste donationsformular.

7. Dybe links i formularer

For at gøre det nemmere for dine donorer, kan du forudfylde formularer med informationer, du allerede har. Dette kan øge gennemførselsraten for dine formularer.

Ved at følge disse artikler og vejledninger er du godt på vej til at blive en formular-ninja og få mest muligt ud af OnlineFundraisings formularbygger. God fornøjelse!

Har du spørgsmål? Skriv til support@onlinefundraising.dk.

Var denne artikel en hjælp?

0 ud af 0 fandt dette nyttigt