Betalingskanaler

MobilePay Subscriptions: Hvordan kommer jeg i gang?

Senest redigeret:

For at modtage betalinger via MobilePay Subscriptions skal din organisation først og fremmest være oprettet hos MobilePay. Har din organisation allerede en konto hos MobilePay, kan du springe trin 1 over og logge ind på din konto. Vær opmærksom på, at du skal have Business/MyShop for at kunne bruge Subscriptions.

Trin 1: Opret en konto hos MobilePay

For at oprette din organisation hos MobilePay skal du følge dette link: Tilmeld din organisation her.

Trin 2: Tilføj Subscriptions hos MobilePay

Når du har oprettet din bruger, klikker du "Bestil løsninger".

Herefter vælger du "Regninger og faste betalinger" under "Andre løsninger"

Nu er der blot tilbage at udfylde bestillingen. Husk at klikke af under "Donationer", hvis du skal modtage donationer. MobilePay_4.png

Under “Integrering af løsningen” skal du vælge muligheden, “Jeg bruger en officiel partner og vælger den fra listen” – og efterfølgende vælge “OnlineFundraising”.

Trin 3: Tilføj MobilePay Subscriptions til OnlineFundraising

Det næste du skal gøre er at kontakte os og sige, at I er klar til at komme i gang med MobilePay Subscriptions. Skriv til os på support@onlinefundraising.dk.

Når vi har lavet det tekniske setup, vil vi kontakte jer og bede jer godkende OnlineFundraising som integrator
Obs. der kan kun være én integrator pr. MobilePay Subscriptions-konto. Det vil sige, at skulle I godkende andre til at være integrator, vil forbindelsen til OnlineFundraising ophøre.

Før I kan komme i gang med MobilePay Subscriptions, skal MobilePay bruge følgende oplysninger:

• Koncerndiagram, hvis organisationen er ejet af en eller flere virksomheder. Koncerndiagrammet skal være forsynet med CVR/CPR-nummer, samt ejerandele og stemmerettigheder i procent på de virksomheder og personer med ejerandel og stemmerettigheder på 10% eller derover.
  • Kopi af gyldigt pas eller kørekort samt sundhedskort (to styk ID pr. person) på de personer, der ejer eller kontrollerer mere end 25% af virksomheden.
  • De tegningsberettigede, som i praksis skal benytte organisationens tegningsregel over for MobilePay, skal legitimeres på samme måde som organisationens reelle ejere (to styk ID per person).
  • Kopi af gyldigt pas eller kørekort samt sundhedskort (to styks ID) på den administrerende direktør, hvis organisationen ikke har nogle reelle ejere med mere end 25% ejerandel.
  • Det vedhæftede legitimation skal være i god billedkvalitet, og alle tal og bogstaver skal være tydelige og læsbare.

OBS! Bruges sundhedskort som ID, skal det være udstedt efter 01.08.2014.

Hvis I har nogen spørgsmål, kan I kontakte MobilePay på tlf. 4514 4440 på hverdage mellem kl. 09.00 – 16.00.

Vær særligt opmærksomme på valg af udbetaling

OBS: Hvis I vælger, at pengene skal udbetales straks, vil det ikke være muligt at refundere beløbet via OnlineFundraising. Derfor anbefaler vi ikke denne model.