MobilePay Subscriptions: Hvordan kommer jeg i gang?

Senest redigeret:

Det første, du skal gøre for at komme i gang med at kunne modtage betalinger med MobilePay Subscriptions, er at oprette jeres organisation hos MobilePay, hvis ikke I allerede er oprettet.

Hvis I benytter f.eks. MobilePay Business/MyShop, vil I have en konto hos MobilePay. I så fald skal I logge ind på den konto og derefter anmode om MobilePay Subscriptions. Hvis det er tilfældet, skal I blot kontakte os, og vi kan sætte det op på højest et par arbejdsdage.

Hvis I kun har MobilePay Online, men ikke Business/MyShop, er det nødvendigt, at I opretter jeres virksomhed hos MobilePay for at kunne bruge Subscriptions.

Prisen for at have en MobilePay Subscriptions-aftale hos MobilePay er på 499 kr./md. Du kan læse mere om deres priser her.

Opret konto hos MobilePay

For at oprette din organisation hos MobilePay følg dette link: Tilmeld din organisation her.

Vælg produkt Subscriptions

Før I kan komme i gang med MobilePay Subscriptions, skal MobilePay bruge følgende oplysninger:

• Koncerndiagram, hvis organisationen er ejet af en eller flere virksomheder. Koncerndiagrammet skal være forsynet med CVR/CPR-nummer, samt ejerandele og stemmerettigheder i procent på de virksomheder og personer med ejerandel og stemmerettigheder på 10% eller derover.
  • Kopi af gyldigt pas eller kørekort samt sundhedskort (to styk ID pr. person) på de personer, der ejer eller kontrollerer mere end 25% af virksomheden.
  • De tegningsberettigede, som i praksis skal benytte organisationens tegningsregel over for MobilePay, skal legitimeres på samme måde som organisationens reelle ejere (to styk ID per person).
  • Kopi af gyldigt pas eller kørekort samt sundhedskort (to styks ID) på den administrerende direktør, hvis organisationen ikke har nogle reelle ejere med mere end 25% ejerandel.
  • Det vedhæftede legitimation skal være i god billedkvalitet, og alle tal og bogstaver skal være tydelige og læsbare.

OBS! Bruges sundhedskort som ID skal de være udstedt efter 01.08.2014

I kan sende dokumenterne her via MobilePays hjemmeside.

Hvis I har nogen spørgsmål, kan I kontakte MobilePay på tlf. 4514 4440 på hverdage mellem kl. 09.00 – 16.00.

Hvad skal I være særligt opmærksomme på ved valg af udbetaling?

Hvis I vælger at pengene skal udbetales straks, vil det ikke være muligt at refundere beløbet via OnlineFundraising. Derfor anbefaler vi ikke denne model.

Tilføj MobilePay Subscriptions til OnlineFundraising

Det næste I skal gøre er at kontakte os og sige, at I er klar til at komme i gang med OnlineFundraising. Så sætter vi det op for jer. Skriv til os på support@onlinefundraising.dk

Når vi har lavet det tekniske setup, vil vi kontakte jer og bede jer godkende OnlineFundraising som integrator

Har du andre spørgsmål til MobilePay som betalingsløsning? Læs vores FAQ for MobilePay.