Sådan tilmelder du dig MobilePay Subscriptions

Opret konto hos MobilePay

Det første, du skal gøre for at komme i gang med at kunne modtage betalinger med MobilePay Subscriptions, er at oprette jeres virksomhed i MobilePay. 

Step 1

Gå til MobilePay: Tilmeld din virksomhed her

Sk_rmbillede_2018-02-15_kl._15.05.31.png

For at komme i gang med MobilePay Subscriptions skal MobilePay bruge følgende oplysninger 

  • Koncerndiagram, hvis virksomheden er ejet af en eller flere virksomheder. Koncerndiagrammet skal være forsynet med CVR/CPR-nummer, samt ejerandele og stemmerettigheder i procent, på de virksomheder og personer med ejerandel og stemmerettigheder på 10% eller derover.

  • Kopi af gyldigt pas eller kørekort samt sundhedskort (to styk ID per person) på de personer, der ejer eller kontrollerer mere end 25% af virksomheden.

  • De tegningsberettigede, som i praksis skal benytte selskabets tegningsregel overfor MobilePay, skal legitimeres på samme måde som selskabets reelle ejere (to styk ID per person).

  • Kopi af gyldigt pas eller kørekort samt sundhedskort (to styks ID) på den administrerende direktør, hvis virksomheden ikke har nogle reelle ejere med mere end 25% ejerandel.

  • Det vedhæftede legitimation skal være i god billedkvalitet, og alle tal og bogstaver skal være tydelige og læsbare.

OBS! Bruges sundhedskort som ID, skal de være udstedt efter 01.08.2014

Step 2:

I kan sende dokumenterne her via MobilePays hjemmeside

Hvis I har nogen spørgsmål, kan I kontakte MobilePay på tlf. 4514 4440 på hverdage mellem kl. 09.00 – 16.00.

Tilføj Mobilepay til OnlineFundraising

Det næste I skal gøre er at kontakte os, og sige at I er klar til at komme igang med OnlineFundraising. Så sætter vi det op for jer. I kan kontakte os på telefon 35294855.