Indberet donationer til SKAT

I Fundraisingbureauet har vi ikke det fulde overblik over jeres donationer. Den samme giver, som donerer til jer med en OnlineFundraising-formular, kan også donere på MobilePay Business, med bankoverførsel osv. Derfor kan vi desværre ikke indberette jeres donationer til SKAT.

Til gengæld har vi forsøgt at gøre det nemt for jer at indberette de donationer, som kommer igennem OnlineFundraising, til SKAT. Det har vi gjort ved at gøre det muligt for jer at eksportere de nødvendige informationer til en fil i det rigtige format til SKAT. Læs her, hvordan du danner og downloader denne fil.

1. Vælg menupunktet 'Data' i OnlineFundraisings hovedmenu.

2. Vælg 'Udtræk' i den menu, som kommer til syne, når du klikker på 'Data'.

3. Vælg det relevante år og klik derefter på knappen 'Eksportér' ud for 'Årlige rapport til SKAT'

Der dannes derefter en fil med information om alle de indbetalinger, der er givet til projekter, der er markeret som donationer. Læs her, hvordan du tilpasser dine projekter.

I kan så enten tilpasse denne fil med jeres andre betalinger, eller uploade en fil mere, hvor de to tal for hver person så vil blive lagt sammen af SKAT.

Nu er du klar til at uploade filen til SKAT.