Godkend OnlineFundraising som integrator

MobilePay Subscriptions er en ny løsning, der gør det muligt at lave faste betalingsaftaler via MobilePay-appen. Du kan læse mere om fordelene ved MobilePay Subscriptions her.

Ønsker du at kunne tage imod donationer med MobilePay Subscriptions? Så er det første du skal gøre at kontakte os på kontakt@fundraisingbureauet.dk. Så sætter vi din OnlineFundraising op til MobilePay Subscriptions.

Godkend OnlineFundraising for MobilePay Subscriptions

Når vi har sat det op, vil der komme en grøn bjælke i toppen af din OnlineFundraising startside med teksten:

"MobilePay Subscriptions er næsten klar til brug. Klik her for at godkende OnlineFundraising for MobilePay Subscriptions."

Klik på linket i bjælken for at starte godkendelsen.

Tryk derefter på "Gå til Mobilepay og godkend"

Log ind på MobilePay – og godkend OnlineFundraising

Når du klikker på linket i bjælken, kommer du til en side, hvor du skal logge ind med din MobilePay-konto.

Har du ikke allerede en konto, finder du vores guide til, hvordan du opretter én, her.

Når du logger ind, bliver du sendt videre til en side med overskriften "3.part integration med MobilePay". Her bliver du spurgt, om du vil tillade Fundraisingbureauet at integrere på vegne af din organisation. Dette skal du tillade for, at vi kan integrere MobilePay med OnlineFundraising, så givere kan oprette betalingsaftaler med MobilePay Subscriptions i dine OnlineFundraising-formularer.

Du giver os tilladelse til at integrere MobilePay Subscriptions med OnlineFundraising ved at klikke på den blå 'Ja, tillad'-knap.

Når du har godtkendt integrationen, er du klar til at tage imod gentagende donationer med MobilePay fra dine OnlineFundraising-formularer.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på support@onlinefundraising.dk.