Betalingskanaler

FAQ - Betalingsservice

Senest redigeret:

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet vedrørende Betalingsservice. Skulle du have nogle spørgsmål, som ikke bliver besvaret på denne side, er du altid velkommen til at sende os en mail på support@onlinefundraising.dk.

Spørgsmål og svar

Deadline – hvad er det?

Nets har en deadline for, hvornår en betalingsservice-aftale senest skal være oprettet, hvis den skal nå at trække til d. 1. i den kommende måned. Er en aftale oprettet efter deadline, trækkes den ikke den kommende 1., men først måneden efter. 

Hvornår er sidste dag for automatiske betalinger?

Deadline for oprettelse af automatiske betalinger gennem OnlineFundraising er kl. 16.59 dagen før Nets' frist for opkrævning af BS. Nets' frist ligger d. 8. bankdag før d. 1. i den kommende måned, dvs. ca. 8 dage før d. 1. Fristen varierer derfor med et par dage fra måned til måned. Du kan se en oversigt over de månedlige frister i Nets' kalender for 2020

Er det muligt manuelt at opkræve en aftale, der er oprettet efter deadline?

 Det er desværre ikke muligt at opkræve før næste kommende træk, når aftalen er oprettet efter deadline (med mindre I vælger BS-totalløsning med giro-kort).

Hvordan finder jeg aftaler, der endnu ikke er godkendt af Nets?

Aftaler, der endnu ikke er godkendt af Nets, finder du i OnlineFundraising under Betalingsaftaler og Under behandling. Læs mere i vores guide til betalingsaftaler. 

Hvordan finder jeg aftaler, der er fejlede?

Fejlede aftaler finder du under Betalingsaftaler og Gennemse. Læs mere i vores guide til betalingsaftaler. 

Hvad er fristen for ændringer i Betalingsservice?

Ønsker du at lave ændringer i en betalingsaftale med Betalingsservice, kan du gøre det i OnlineFundraising. Fristen for ændringer er kl. 16:59 fem dage før Nets' frist for opkrævning af BS

Fristen ligger d. 8. bankdag før d. 1. i den kommende måned, dvs.  ca. 8 dage før d. 1.  Fristen varierer derfor med et par dage fra måned til måned. Du kan se en oversigt over de månedlige frister i Nets' kalender

At fristen ligger fem dage før Nets' frist skyldes, at vi indsender oplysningerne til Nets forud for fristen.  

Hvad er fristen for at annullere en aftale?

Fristen for at annullere en aftale er kl. 8:59 dagen før Nets' frist.

Hvad kan ændres? 

Du kan ændre i beløb, frekvens (hvor ofte skal betalingen trækkes - månedligt, årligt, kvartalsvis?) og fremskyde betalingen en måned. 

Har du flere spørgsmål?

Du kan på vores hjemmeside finde mere information om Betalingsservice som betalingskanal, eller  du kan sende os en mail på support@onlinefundraising.dk.