Tilføj Mobilepay Subscriptions til formular

Når du er godkendt hos MobilePay, og OnlineFundraising er godkendt som integrator, så er det tid til at vælge hvilke formularer som skal benytte betalingsmidlet. Dertil skal du opdatere din "kommunikation" således så de korrekte tekster fremgår af MobilePay app'en.

Ret din "kommunikation"

I MobilePay fremgår der et Produktnavn, fx "Donation" samt en Produktbeskrivelse, fx "Dit bidrag er afgørende i kampen om at stoppe svigt".

Bemærk, at når en giver opretter sin betalingsaftale med Mobilepay Subscriptions, er det ikke muligt at rette denne givers beskrivelse igen. Når du retter i din tekst i OnlineFundraising, vil den kun gælde frem fremtidige givere/medlemmer.

Du finder denne indstilling under "kommunikation", hvor du kan finde de to navne, for så vidt du er godkendt til Mobilepay Subscriptions.

Tilføj til formular

Du kan nu tilføje Mobilepay Subscriptions som betalingsmiddel på din formularer. Vær opmærksom på, at en ny betalingskanal automatisk er tilgængelig på alle formularer, der ikke har tilvalgt specifikke betalingskanaler.

Du bør derfor gennemgå dine nuværende formularer for at sikre dig, at kun de relevante formularer har denne mulighed.