Sådan styler du selv dine formularer

Det er muligt selv at style, og dermed sætte jeres personlige præg på designet af jeres OnlineFundraising-formularer.

Du finder stylingmulighederne under menupunktet 'Design' i OnlineFundraisings hovedmenu.

Her kan du

Erstatte al styling med din egen stylingsfil (CSS)

Du har muligheden for at erstatte al styling med din egen stylingsfil. Det betyder, at du starter helt fra bunden: Ingen skrifttyper, farver eller andet er defineret på forhånd.

Upload din stylingsfil ved at klikke på 'Upload'-knappen ud for 'Erstat stylesheet'.

Du kan lave din egen stylingsfil, eller du kan bygge videre på en eksisterende stylingsfil, som du finder ved at klikke på 'Download'.

Udvid med din egen stylingsfil

Hvis du ikke ønsker at starte helt fra bunden, men blot bygge oven på OnlineFundraisings standardstyling (f.eks. kun ændre farven på knapper eller lignende), er det også en mulighed.

Det gør du ved at uploade din stylingsfil under 'Tillæg stylesheet'.

Tilføje enkelte linjers styling

Ønsker du blot hurtigt at tilføje et par enkelte linjers styling uden at bruge en fil, kan du gøre det her. Se eksempel på billedet herunder.

Style ePay's betalingsvindue

Under 'ePay CSS styling' kan du style, hvordan ePay's betalingsvindue vises i dine formularer.

Klip på 'Upload'-knappen for at tilføje din stylingsfil.

Husk at trykke på 'Gem', når du er færdig med at redigere stylingen af dine formularer. Ellers går ændringerne tabt.

Vi anbefaler, at I udvikler på deres Sandbox – og derefter opdaterer jeres live OnlineFundraising.

Har I ikke en sandbox, er I meget velkomne til at kontakte os for at få en. I er selvfølgelig også altid meget velkomne til at kontakte os, hvis I har nogen spørgsmål eller brug for hjælp til stylingen af jeres formularer.