Aktivering af OnlineFundraisings API

For at aktivere brug af OnlineFundrasings API, skal du først aktivere adgangen. Dette gør du ved at indsætte en API-nøgle under menupunktet 'Autentificeringer', som du finder i venstre kolonne i din organisations OnlineFundraising-menu. Her finder du punktet 'API nøgler'.

På siden skal du udfylde de tre nedenstående felter.

• Feltet 'Beskrivelse' bruges til at genkende den service der har adgang, for eksempel: 'Integration med CRM'.
  • Feltet 'API nøgle' er den nøgle, der efterfølgende skal bruges ved kald imod OnlineFundraisings API. Vælg her en lang, tilfældig nøgle.
  • Feltet 'IP' kan bruges til at låse adgangen til én specifik IP-adresse og dermed give øget sikkerhed.

Når felterne er udfyldt, skal du huske at trykke 'Gem' i bunden af siden. Adgangen er nu klar til brug. Yderligere dokumentation kan findes på onlinefundraising.dk/api.