Ansøg om indløsningsaftale hos Nets

Du søger om en indløsningsaftale hos Nets ved at udfylde deres ansøgningsformular.

Her skal du være opmærksom, når du ansøger

Når du udfylder formularen, er der tre steder, du skal være særligt opmærksom.

1. Branche: Skriv "Donationer og medlemsskaber."

2. Fjern de internationale kort, medmindre I også ønsker at kunne tage imod disse med en indløsningsaftale hos Teller.

3. Hak af i abonnementsbetalinger (punkt tre på billedet nedenfor)

4. Skriv jeres hovedsideadresse under 'Adresse på din hjemmeside' (punkt ét på billedet nedenfor)

5. Under URL til evt. testhjemmeside skriver du: www.onlinefundraising.dk/[jeres domæne]

Er du i tvivl om, hvad jeres domæne er, så skriv til os.

FAQ

Hvilken gateway bruger vi? ePay

Er betalingsløsningen hosted? Ja

Har du brug for mere hjælp?

Så se eventuelt denne guide til ansøgninsproceduren

Du er også altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål.