Indløsningsaftale hos NETS

Du søger om en indløsningsaftale hos Nets ved at udfylde deres ansøgningsformular.

Vælg indløsningsaftale til internethandel

Det første du skal gøre er at vælge, hvilken type indløsningsaftale du ønsker. Her skal du vælge Internethandel. Klik på Læg i kurv for at vælge denne type indløsningsaftale.

Når du har lagt indløsningsaftalen i kurven, klik da på Fortsæt.

Her skal du være opmærksom når du ansøger

Når du udfylder formularen, er der tre steder, du skal være særligt opmærksom.

1. Sørg for, at branche er udfyldt korrekt.

2. Fjern flueben fra de internationale kort, medmindre I også ønsker at kunne tage imod disse med en indløsningsaftale hos Teller.

3. Sæt hak i Recurring Payments, hvis du ønsker at kunne tage imod gentagende betalinger på kort.

4. Under URL til evt. testhjemmeside skriver du https://www.[jeres_domæne].onlinefundraising.dk/ eller https://www.onlinefundraising.dk/[jeres domæne]/ (tag udgangspunkt i den URL du bruger til at logge ind i OnlineFundraising).

Er du i tvivl om, hvad jeres domæne er, så skriv til os.

FAQ

Hvilken gateway bruger vi? ePay

Er betalingsløsningen hosted? Ja

Har du brug for mere hjælp?

Så se eventuelt denne guide til ansøgningsproceduren

Du er også altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål.