Start her

Ny i OnlineFundraising?

Senest redigeret:

Velkommen til OnlineFundraising (OF). Denne side er til dig, der ønsker at vide mere om, hvordan du kommer godt i gang med at bruge OnlineFundrasing.

Hop direkte til

Hvor skal du starte?

Når du er logget ind i OnlineFundraising, kan du i venstre side navigere dig rundt til de forskellige områder, hvor dine data og informationer kan findes. Helt konkret er det følgende områder, som vores manual-sektioner derfor også tager udgangspunkt i:

• Transactional: Her finder du alt, der har med betalinger, betalingsaftaler m.m. at gøre
  • Data: Her er den data, der kommet igennem OF samlet
  • Form Builder: I Form Builder kan du opsætte dine formularer
  • Communication: Her kan du redigere den tekst, der bliver kommunikeret ud til dine givere/medlemmer
  • Export: Her kan du eksportere dine data, som de ser ud lige nu og her
  • Settings: Dette er punktet, hvor du kan se dine indstillinger
  • Users: Her kan du administrere dine brugere
  • Support er et link direkte til vores support-oversigt, hvor du befinder dig nu
  • Development bruges internt af os

Vi gør meget ud af at gøre systemet bedre løbende, og derfor tager vi naturligvis gerne imod ønsker og forslag, som du kan indsende via denne formular

Hvordan finder du en giver/et medlem?

Hvis du har brug for at finde en giver/medlem i OF, har du brug for noget, der identificerer den pågældende person. Det kan være en e-mail eller et telefonnummer. Til det har vi lavet denne side, der hjælper dig med at finde frem til vedkommende: Hvordan finder jeg de indbetalinger og aftaler, som tilhører en giver/et medlem?

Hvordan laver du en eksport?

Du har mulighed for at lave en eksport af den data, du har fået ind i OF. Vi har lavet denne side, der gennemgår, hvordan du gør, med forklaring til de forskellige kolonner: Forstå Export

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig sidder tilbage med spørgsmål, efter du har læst vores manual, eller mangler der måske en guide til netop det, du sidder med? Så er du mere end velkommen til at tage fat i vores supportafdeling på mail: support@onlinefundraising.dk, hvor vi vil hjælpe dig godt igennem på timebasis

Manger vi noget?

Vi tester altid systemet grundigt igennem, inden vi opdaterer det med ændringer. Skulle der være sluppet noget igennem vores minutiøse gennemgang, sætter vi stor pris på, at du vender tilbage til os. Skriv til os på: support@onlinefundraising.dk