Ny til OnlineFundraising?

Denne guide er til dig der gerne vil vide lidt mere om hvordan du kommer godt i gang med at bruge OnlineFundraising, så kæmpe stort velkommen-til!

Introduktion

Du vil måske opleve ordet v4 eller OF, stå i vores guides eller høre os sige det. v4 er vores version 4 af OnlineFundraising, hvor OF er vores forkortelse af systemet. v4 er vores nyeste udgivelse af systemet, der har gennemgået en omfattende struktur- , design-, funktionalitets- og brugeroplevelsesændring. Der i helt korte træk har givet en masse nye funktioner, og gjort det ekstremt hurtigt at navigere rundt i.

Hvor skal du starte?

Når du er logget ind i OF vil du i venstre side kunne navigere dig rundt til de forskellige områder (entiteter), hvor alt information kan findes.

Vi har derfor i vores guides sektion, lavet en "Forstå X" guide, der går i dybden med hvad området dækker over.  Se de forskellige områder her:

• Transactional giver dig alt omkring betalinger, betalingsaftaler m.m.
  • Data er punktet hvor alt der nogensinde kommer igennem OF, vil blive samlet
  • Form Builder vil være der du opsætter din formular, til brug på hjemmesiden
  • Communication repræsenterer alt tekst der bliver kommunikeret ud til kontakterne.
  • Settings er området hvor generelle ting indstilles.
  • Users vil være hvor I oprettet nye brugere til jer selv
  • Support er link direkte til vores guides oversigt.
  • Development bruges internt af os

Vi gør meget ud af at gøre systemet bedre løbende, og derfor har vi lavet en Changelog side, hvor du kan følge med i alle ændringer der kommer til at være i systemet.

Hvis jeg skal finde en kontaktperson?

Skal du have fat i noget som tilhører en kontaktperson, så har du brug for noget der identificerer dén person. Det kan være en e-mail eller et telefon nr. Vi har lavet denne guide der hjælper dig med at finde frem til kontaktpersonen: Hvordan finder jeg frem til en kontaktpersons aftaler?

Sidst med ikke mindst!

Skulle du stadigvæk sidde tilbage med spørgsmål efter du har læst vores guide, eller mangler der måske en guide til netop det du sidder med. Skal du være mere end velkommen til at tage fat i vores supportafdelingen på mail: support@onlinefundraising.dk eller på telefon: 35 29 48 55, hvor vi vil hjælpe dig godt igennem på timebasis