API

OnlineFundraising har en REST API, du kan bruge til at interagere med data i OnlineFundraising.

Læs mere om API Dokumentation her.

Sådan kommer du igang.

Før du kan udvikle op imod vores API, skal du først have

1. Adgang til OnlineFundraising – Enten live miljø eller en sandbox. En sandbox kan fås ved henvendelse, hvis din organisation har tilkøbet "Dedikerede ressourser/server". Har du ikke dette, så kontakt os på support@onlinefundraising.dk, og forklar dit behov.

2. Opsætning af autentificering – Under menupunktet 'Autentificeringer' kan du indstille
    1. Beskrivelse: Navngiv din autentificering
    2. API nøgle: Lav din egen tekststreng
    3. IP: Lås evt. adgang til specifik IP adresse.

Hvordan virker det?

Benyt API'en til at læse, opdatere og tilføje 'items' på alle relevante dataobjekter.

Webhooks
Når OnlineFundraising selv laver ændringer (fx når en ny indbetaling kommer på en eksisterende aftale), så sender OnlineFundraising et webhook afsted. Dette webhook orienterer om, at der er ny data at finde. Det er så op til jeres implementation at hente denne data når/hvis I ønsker det.

Spørgsmål?
Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på support@fundraisingbureauet.dk