Refund payment

Senest redigeret:

For at tilbagebetale en indbetaling skal du navigere til den relevante indbetaling. Du finder dine indbetalinger under payments, som ligger under menupunktet transactional.

Hvis du ikke ved, hvordan du finder frem til en enkelt indbetaling, anbefaler vi at du læser følgende  guide: Forstå payments.

Obs. det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at tilbagebetale en betaling hvis I har Betalingsservice hos os.

Sådan gør du

Skal du tilbagebetale en indbetaling, kan du gå til det på to måder:

1: Er det en nyere indbetaling, kan du med fordel finde indbetalingen på listevisningen:
Transactional -> Payments -> Den indbetaling du ønsker at tilbagebetale -> Refund

2: Find indbetalingen ved at søge på kontaktperson:
Transactional -> Contacts -> Søg kontaktpersonen frem ved hjælp af email eller telefonnr. -> Klik på den indbetaling, du ønsker at tilbagebetale -> Refund

Refund finder du i toppen af indbetalingen.

Hvad sker der så?

Tilbagebetalingen lægges i en kø, og efter nogle minutter sættes processen for tilbagebetaling i gang.

OnlineFundraising laver en anmodning til betalingsgatewayen om at tilbagebetale indbetalingen, og kontaktpersonen vil derefter få tilbageført beløbet via det betalingsmiddel, der er blevet brugt.

Indbetalingen vil skifte state til refunded. Obs: Der kan godt gå op til 20 minutter, før dette sker.
Læs mere om de forskellige states her.

Der bliver sendt en notifikation til den kontakt, der har foretaget indbetalingen. Du kan læse mere om, hvordan du tilpasser beskeden som sendes her: Forstå management communication.

Hvornår kan pengene ses på deres konto?

Når payment har skiftet til sit state til refunded, er betalingen tilbagebetalt. Afhængigt af tidspunktet vil kortbetalinger kunne ses senest dagen efter på giverens konto. MobilePay og MobilePay Subscriptions viser det med det samme i deres app.

Ofte stillede spørgsmål

• Jeg kan ikke tilbagebetale en MobilePay Subscriptions-indbetaling
    • 1: Er der gået mere end 30 dage, tillader MP ikke at refundere via systemet.
    • 2: Har du som en del af din opsætning hos MobilePay sat udbetalingen til at være: Enkeltvis/straks, så kan du ikke refundere beløbet.