Nyhedsbreve med MailChimp

Bruger du MailChimp til nyhedsbreve? Og tager du imod tilmeldinger til dit nyhedsbrev via din hjemmeside? Så integrer med MailChimp og slip for at overføre dine kontakter manuelt.

Sådan integrerer du med MailChimp

1. Vælg Indstillinger og Avanceret i din WordPress hovedmenu.

2. Stil dig under fanen Framework

3. Indsæt MailChimp API-nøgle og Liste ID

Sådan finder du dit liste-ID

Den føste oplysning, vi skal bruge, er liste-ID'et for den MailChimp-liste, som du ønsker, at dine kontakter skal tilføjes. Du finder det relevante liste-ID ved at følge de tre trin herunder.

1. Log ind på din MailChimp-konto, og vælg 'Lists' i menuen i toppen af sidevinduet.

2. Når du har klikket på 'Lists' i top-menuen, kommer du til denne side med oversigten over dine lister.

Her klikker du på den lille pil ud for den liste, som du ønsker, at dine kontakter skal tilføjes.

I den menu, der nu folder ned, klikker du på 'Settings'.

3. I bunden af den side, du nu kommer til, finder du overskriften 'Unique id for list' efterfulgt af navnet på din valgte liste. Herunder står en kode. Det er det liste-ID, vi skal bruge.

Opret API-nøgle

Den anden oplysning, vi skal bruge, er en API-nøgle, som du skal oprette til formålet. Hvordan du gør det, kan du læse her.

1. Stil dig igen på din MailChimp-startside. Her finder du i højre hjørne ud for dit brugernavn en lille pil. Klik på pilen, og vælg 'Account' i menuen, der folder ned.

2. Klik på 'Extras' i menuen på den side, du nu er kommet til, og vælg 'API keys' i den menu, som nu folder ned.

3. På den side, du nu kommer til, finder du knappen 'Create A Key'. Klik på den, og en ny API-nøgle bliver oprettet.

Det er den lange kode, som står under 'API key', som du skal bruge.

Det kan være en god idé at give din API-nøgle et navn under label (klik der, hvor der står 'none set'), så du kan kende dine API-nøgler fra hinanden, skulle du have brug for at oprette flere. mc3.jpg

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på support@fundraisingbureauet.dk