SEO-indstillinger

Du har mulighed for at tilpasse, hvordan dine sider fremstår, når de vises i søgemaskiner og deles på sociale medier. Læs her hvordan.

1. Vælg Sider i din WordPress-hovedmenu

2. Vælg den side, du ønsker at redigere SEO-indstillingerne for ved at klikke på sidens titel.

3. I højremenuen finder du fanen SEO-indstillinger. Klik på fanen for at få den til at folde ud.

I den menu som folder ud, når du klikker på fanen, har du mulighed for at rette:

4. Titel

Her kan du skrive den titel, du ønsker skal vises, når siden deles i søgemaskiner og på sociale medier. Efterlader du feltet tomt, vises sidens officielle titel.

5. Beskrivelse

Her kan du redigere den beskrivelse, som vises under overskriften. Efterlader du feltet tomt, vises sidens første afsnit.

6. Nøgleord

Optimer, hvornår din side vises i søgemaskiner, ved at indtaste passende nøgleord.

7. Billede

Her kan du tilpasse, hvilket billede der skal vises, når siden deles på sociale medier. Klik på knappen Tilføj billede og upload det billede, som du ønsker vist. Tilføjer du ikke et billede, vises bruges det billede, som vises på siden.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på support@fundraisingbureauet.dk