De forskellige Betalingsgateways

Nedenfor finder du de forskellige Payment Gateway Providers, som du vil kunne se i OnlineFundraising, blandt andet under Payments.  Vi gennemgår også hvad der skal til for at få dem.

Har du derimod styr på de forskellige typer, har vi lavet følgende guides:
Udbetalingstid afhængig af betalingskanal og Frister for oprettelser og ændringer i betalingsaftaler.

Genveje i guiden

ePay (Bambora)

Bambora er en betalingsgateway som står for at opkræve de kort vi har fået, der skal til for at opkræve jeres kortbetalinger: Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay Myshop etc.

For at tage kunne tage imod kortbetaling, skal du have en indløsningsaftale, læs mere om det her.
Udbetalingen afhænger af det kort som er brugt, se under dankort.

MobilePay

Når denne Gateway vises i oversigten, er det i forbindelse med en aftale via MobilePay Subscriptions.
Bemærk at enkeltbetaling benytter MobilePay Online via ePay (Bambora).

Der findes flere forskellige produkter hos MobilePay. Vi har lavet en lille gennemgang af dem i denne guide: Forskellen på MobilePays produkter

For at tage imod MobilePay Subscription, kræver det at I har en aftale med dem.
Dette kan gøres her: Sådan tilmelder du dig MobilePay Subscriptions

Betalingsservice

Vises i forbindelse med betalinger via Betalingsservice.

Ønsker du at komme i gang med Betalingsservice?
Har du ikke allerede en aftale, anbefaler vi denne guide:
Sådan opretter du en Betalingsservice-aftale hos NETS

Har du allerede en aftale, og ønsker den flyttet over til os, skal du kontakte os og bagefter kigge på vores guide ift. import af data: Import af data til OnlineFundraising

smsCPH

Betalinger modtager via SMS keywords

Ønsker du at komme i gang med at tage imod betalinger via et sms keyword, eller måske lave et flow hvor en kontaktperson bliver sendt videre til en formular, anbefaler vi at du taget et kig på: Ny til SMS Inbound?

Test

Vi har lavet vores eget test betalingsmiddel, der gør det muligt at lave betalinger ud at bruge et rigtigt dankort. Løsningen bruges primært i forbindelse med CRM integration.

Ofte stillede spørgsmål

• Hvornår udbetaler I pengene?
  • Hvordan skifter jeg konto for udbetaling
    • Ud fra ovenstående liste, kan du hive fat i dem I har lavet aftalen med.
  • Hvordan bogfører jeg bedst muligt?