Payments

Farveinddeling af payments

Senest redigeret:

Du har måske lagt mærke til, at venstre side på en enkelt betaling har en farve? 

Disse farver er med til at give dig et hurtigt overblik over, hvor den enkelte betaling er i sit forløb. Farverne  optræder flere steder i OnlineFundraising, så du hurtigere kan få et overblik over, hvad den aktuelle status er. 

Har du ikke læst om payments endnu, anbefaler vi dig at læse denne guide først: Forstå Payments

 


 

Farveinddelingen

Farverne tager udgangspunkt i de forskellige payment states, som du kan læse mere om her: Payment states og fejlkoder. 

payment_farveinddeling.jpg

 • Grøn

  Alt er ok - Denne farve er indikationen for at payment state er charged, dvs. succesfuldt opkrævet.

 • Gul

  Du skal tage handling - Den gule farve indikerer, at der er noget, som ikke er gået helt, som det skulle, men at det stadig er muligt at gøre noget. Typisk vil payment i stadierne rejected, session expired, og failed være markeret med gult. 

  I vores guide Payment states og fejlkoder kan du læse mere om, hvad disse forskellige states betyder, og hvad du kan gøre.

 • Rød

  Der er noget galt - Bliver farven rød, er det typisk et af følgende states, der er tale om: Failed, rejected eller cancelled

  Status på disse vil ikke ændre sig, men i vores guide Payment States og fejlkoder kan du læse, hvordan du skal forholde disse stadier.

 • Blå

  OnlineFundraising arbejder - Den blå farve er en indikation for, at en handling er ved at blive foretaget af vores system, og at alt er som det skal være.

  Typiske states markeret med blåt vil være: Pending, awaiting retry, awaiting charge. Når systemet har lavet sit arbejde, vil farven skifte til en af ovenstående. 

 • Grå

  Manuel handling - Som udgangspunkt betyder grå, at der har været foretaget en manuel handling for den pågældende payment. Eksempelvis hvis en Payment er blevet refunded