Forstå Subscriptions

Du finder Subscriptions under menupunktet Transactions

Hvad er Subscriptions?

Et subscription er den enkelte abonnement, som knytter sig til en agreement (betalingsaftale). I modsætning til en betalingsaftale, som kan være både shared og personal, er et abonnement altid personlig, dvs. knyttet til én kontakt.

Har du ikke læst om betalingsaftaler endnu, anbefaler vi dig at kigge på denne guide: Forstå Agreements

Hop direkte til

Listevisning eller til Enkeltvisning.

Listevisning

Når du vælger Subscriptions i menupunktet under Transactional, ser du en liste med alle de seneste abonnementer, der er modtaget gennem OnlineFundraising.

Som standard er sorteringen, at de nyeste altid vil være i toppen. Hvor de er filtreret på det state vi kalder Active. Dvs. alle aktive abonnementer

Funktionalitet

I toppen af listevisningen finder du filtreringen funktioner, der er mulige under Payments.

1: Filtrering

I toppen til højre finder du filtreringen, der foruden mulighed for at filtrere på subscription states (mere om States længere nede), også giver mulighed for at angive datointerval, samt hvor mange (size) subscriptions du ønsker at se på listen.

Opdeling af kolonerne i listevisningen

Listevisningens data er delt op i fire kolonner. Herunder kan du læse, hvad du finder under hver kolonne.

State

Et state kan ses som en status, for hvilket en subscription kan være i. Der findes forskellige states og vi har derfor lavet en oversigt over dette her: Subscription States og Error Codes

Created

Under created ser du datoen for, hvornår en payment er oprettet. Formateringen er YYYY-MM-DD HH:MM:SS. De nyeste vil blive vist øverst.

Payment Method Type

Her vil betalingstypen der er tilknyttet blive vist.
Se evt. Payment Method og Error codes

Next Due Date

Dette angiver hvornår næste betalingsdato er.

Enkeltvisning

Denne visning opnår du ved at gå ind på det enkelte abonnement. Det kunne enten være fra listevisningen, men også fra den enkelte kontakt.

Funktionalitet

1 Archive

Denne funktion vil arkivere abonnementet. For at gøre dette, kræver det at du først annullerer det.
Se vores guide: Archive Subscription

2 Cancel

Denne funktion vil annullerer dit abonnement. Herefter vil du så kunne arkiverer abonnementet, hvis ikke du ønsker det skal vises mere.

3 Hold

Denne funktion vil sætte abonnementet på pause. Du vil blive mødt af en boks der giver dig mulighed for at skrive en Hold description, hvor du kan angive hvad der gjorde at abonnementet skulle sættes på pause. Denne tekst vil også kunne optræde i jeres CRM system.

4 Change amount

Dette er en hurtig adgang til at kunne ændre beløbet, på den underliggende personlige aftale, dette abonnement er tilknyttet. Havde det været til en delt aftale, ville dette ikke være muligt.
Læs mere om vores aftaler her: Forstå Agreements

5 Change frequency

Dette er en hurtig adgang til at kunne ændre frekvensen, på den underliggende personlige aftale, dette abonnement er tilknyttet. Havde det været til en delt aftale, ville dette ikke være muligt.
Læs mere om vores aftaler her: Forstå Agreements

6 New Add On

Denne funktioner giver mulighed for at lave en tilføjelse til det eksisterende abonnement i samme frekvens som aftalen er.

Se mere på denne guide: Forstå AddOn

Forklaring af de forskellige områder

Nedenfor giver vi dig en forklaring til hvad du ser, når du har åbnet enkeltvisning, af en enkelt betaling.

1. Subscription of Personal Agreement

Det første vi bliver mødt med, er typen af betalingsaftale som dette abonnement er tilknyttet.
Der findes to forskellige betalingsaftaler, som du kan læse mere om her: Forstå Agreements

2. Status

Her finder du hvilket state/status abonnementer er i, som også giver dig en indikation om hvorvidt du kan / skal gøre noget. Vi har lavet denne guide, der hjælper med hvad farveinddelingen betyder: Farveinddeling af Subscriptions

Du kan læse mere om de forskellige states her: Subscription States og Error Codes

3. Payment Method

Payment Method er den betalingsmetode, som der er blevet brugt på betalingen. Vi har skrevet en guide om hvilke typer der findes, og hvad det kræver at få dem.  Se vores guide: Hvad er Payment Method

4. Connections

Abonnement er tilknyttet en betalingsaftale, som du kan trykke dig ind på, og læse mere om.
Vi har lavet denne guide, som går i dybden med hvad en betalingsaftale indeholde: Forstå Agreements

5. Contact information

En kort opsummering af kontaktinformationer, der gør det muligt at genkende, hvilken Contact der er tale om. Læs mere om Contact i denne guide: Forstå Contacts

6. Data Set

Data Set rummer over alt den data der er modtager, fra de forskellige områder.
Du kan læse mere om det her: Forstå Data Set

7. Agreement Details

Details er en opsummering af det der er indstillet på den betalingsaftale, da den blev oprettet.
Vi anbefaler at læse denne guide, for at få en dybere forståelse for hvad du kan finde: Forstå Agreements

8. Add Ons

Her vil du se hvis der er tilføjelser tilknyttet abonnementet. Du kan læse mere om det i denne guide: Forstå AddOn

9. Payments

Indbetalinger der er lavet til dette abonnement vil kunne se her.
For en dybere forståelse, anbefaler vi at læse denne guide: Forstå payments