Forstå Data Set

Du finder Data Set under menupunktet Data.

Hvad er et Data Set?

I Data Set, finder du alt den data vi har modtaget, fra de forskellige entiteter (områder) såsom Subscription og Payments. Dataen er splittet op, så det kommer korrekt ned i den motor der opkræver betalingerne. Det er en nødvendighed, for at vi kan være stringente med strukturen, så alle opkrævninger opkrævning lykkedes.

Data som ikke er vigtig ift. opkrævningen, er eksempelvis: Hvad hedder din hund, hvor gammel bliver en ræv, hvilken computer sidder du på m.m. er ikke relevant for at lave en opkrævning, men det kan være vigtig information for dig. Den information bliver blandt andet samlet i Data Set'et.

Hvornår bliver data indsamlet?

Data kan indsamles via:

• Formular
  • SMS
  • Telemarketing

Hvis vi tager en formular der bliver udfyldt, vil der blive oprettet et Data Set i systemet. Når formularen gennemføres og en betaling/aftale oprettes, vil dét Data set blive opdateret med de nye informationer.

Læs mere om hvad du ser i kolonnerne, længere nede.

Listevisning

Når du vælger Data i menu oversigten, vises der en listevisning af de enkelte Data Set.
Sorteringen er med det nyeste Data Set i toppen.

Funktionalitet: Filtrer.

1: Filtrering

Trykker du på filter i toppen til højre, er der mulighed for at angive datointerval, samt hvor mange (size) data sets du ønsker at se på listen.

Opdeling er kolonnerne til listevisningen

Date

Datoen for hvornår det pågældende Data Set er blevet oprettet, vil du se her. Det er sorteret efter det nyeste øverst, og vil være i datoformat: YYYY:MM:DD HH:MM

Source

Her vises fra hvor et data set er oprettet. Det kan enten være oprettet fra en formular eller en sms.
Hvis det er en formular, vil det vises med formular ID til sidst: Form: 2876
Er det sms, vil det keyword der var brugt blive vist: SMS: STØT

Result

Resultatet af hvordan det er gået i forbindelse med oprettelsen, definerer hvilken type der er tale om. Se de forskellige typer nedenfor.

• Not Completed
    Formular er indsendt, men betaling ikke gennemført.
  • Non transactional
    Henvendt til en formular der er udfyldt, uden nogen form for betaling har været involveret.
  • Payment
    Formular / SMS'en er indsendt, og der er lavet en betaling.
  • Subscription
    Formular / SMS'en er indsendt, og der er lavet en aftale, uden at der har været betaling.
    Eksempelvis hvis en betaling først skal starte senere.
  • Subscription & Payment
    Formular / SMS'en er indsendt, og der er lavet en aftale inklusiv en betaling.
  • Message
    Kun henvendt til SMS, hvor det keyword der blev brugt, sender en tekst tilbage.

Enkeltvisning

Denne visning opnår du ved at gå ind på et enkelt Data Set. Informationen der vises, kan variere efter hvilket state indbetalingen er iBilledet du ser nedenfor, er af et Data Set

Forklaring til de forskellig områder

Typen af Data Set, afgøre hvilke informationer der kan vises. Eksempelvis kan du ikke se link til en Agreement (se punkt 3), hvis det er en enkelt betaling.

1. Summary

Som nævnt ovenfor, er det typen af Data Set der foreskriver hvilke information som er tilgængelig.
Du vil på alle Data Set, ved hjælp af Date, kunne se hvornår et data set er oprettet. Dette kan ses via Data.

Ligeledes vil du via Form, kunne se fra hvilken formular det pågældende data set er oprettet fra (med undtagelse af SMS)

2. Connections

Hvis et Data Set har tilknyttet en entitet, vil du kunne finde link til de forskellige her. Her vil det igen være ud fra hvilke type af data set vi har at gøre med:

• Not Completed
    Vil ikke have noget tilknyttet.
  • Payment
    Vil have link til den indbetaling der er lavet.
  • Agreement
    Hvis der er en betalingsaftale tilknyttet, vil du kunne tilgå den her.
  • Subscription
    Vil have link til det abonnement der tilhører kontakten.
  • Subscription & Payment
    Link til abonnement og indbetalingen.

3. Payment Method

Hvis der er lavet en betaling, vil denne vise hvilke betalingsmiddel der er blevet brugt.

4. Contact information

I alle tilfælde, på nær ved sms, vil vi have den contact information der er indtastet. Informationen er begrænset i dette vindue til at indeholde navn og telefonnummer. For at få mere information som eksempelvis adresse, CPR nummer m.m. vil du skulle ind under den enkelte kontakt

5. Details

Alle informationer vi modtager fra indsendelsen, vil blive vist her. Foruden de informationer de enkelte entiteter har, så er der informationer som:

• Din enhed
    Styresystem, IP-adresse og enhedsstørrelse
  • Google Analytics
    GA Client ID (hvis en bruger har fået sit eget ID)
    GA Account ID (jeres ID som virksomhed)
  • UTM Kampagner
    Vi indsamler følgende UTM parametre: Kilde, Media, Kampagne, Term og Content.
    Hiv fat i jeres annonce-person for at få en forklaring, eller søg efter svar på Google.

Ofte stillede spørgsmål

• Hvorfor kan jeg ikke se Data Set på Contact?
    • Contact har ikke dataset, da det lever af de andre Data Set