Forstå Export

Vi forventer at denne funktionalitet er klar i Q2 2020.

Indtil da, er der lavet en midlertidig løsning til jer som ikke har så mange indbetalinger.
Skriv til os for at høre om I kan få denne funktionalitet tilkoblet, indtil vi er klar med eksporten.

Da dette er en midlertidig løsning, er den ikke klar til at håndtere udarbejdelsen af en eksport med mange informationer. Derfor anbefaler vi at I bruger jeres CRM system (hvis I har sådan et) eller kan vi tilbyde at I én gang om mdr. skriver til support@onlinefundraising.dk for at få en gratis export.

Ønskes der flere, vil dette blive faktureret 1 arbejdstime pr. export (900 eks moms).

Dette er en midlertidig løsning.

Mere info kommer snart

Eksport af Eksport af betalinger Eksport af payments Eksport af betalingsaftaler Eksport af data