Forstå Communication

Du finder Communication som menupunkt i venstre side.

Hvad er Communication?

Området Communication er det sted, du finder og redigerer den tekst, der kommunikeres ud til kontakter, der udfylder en formular, men også den efterfølgende dialog, der kan være ved manglende betaling (hvis betaling er påkrævet for det pågældende purpose), opkrævning af betalinger (se punktet Retention længere nede) m.m.

Din kommunikation består af forskellige Communication collections, der kan bruges til at lave forskellige kommunikationsskabeloner til brug for forskellige purposes

Hvor vælger man, hvilken kommunikationen der skal sendes?

Er der tale om en enkeltbetaling, vil opsætningen ske under Purposes.

Hvis det er en fast betaling, opsættes det på en aftale. Enten personlig eller delt aftale.

Hop direkte til

Listevisning eller til Enkeltvisning.

Listevisning

Når du vælger Communication i menupunktet til venstre, vises en liste af alle de Communication collections, der er oprettet. Listen er sorteret alfabetisk, hvor de kommunikationer, der har angivet en parent (mere om det senere) vil være flyttet ind under deres overordnede kommunikation.

Funktionalitet

1: New communication

I toppen til højre finder du finder du muligheden for at lave en ny kommunikation. Det gør du ved at klikke på New communication.

Se vores guide New communication for hjælp til, hvordan du opretter en kommunikation.

Opdeling af kolonnerne i listevisningen

I listevisningen kan du se de forskellige kommunikationer, og hvilke der er nedarvet af hvilke.

Vi har lavet denne guide, der går lidt mere i dybden med, hvordan det kan bruges: Forstå Parent i Communication.

Name

Foruden at angive navnet på kommunikationen, angiver den også, hvis den har en parent. Dette er markeret med indryk ved hjælp af en eller flere tankestreg(er).

Default

Kolonnen her viser at den Standard, vi har lavet, er default. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at lave en anden default. Vi anbefaler, at man kalder sin kalder sin egen standardkommunikation noget, som man let kan finde i formularen.

Enkeltvisning

Denne visning opnår du ved at klikke dig ind på det enkelte kommunikation fra listevisningen.

Funktionalitet

1. Indstillinger

Edit – Her har du mulighed for at ændre navnet og indstille eller ændre parent. For en dybere forståelse af dette anbefaler vi: Forstå Parent i Communication.

Delete – Giver dig mulighed for at slette kommunikationen helt.

2. Inherits from

Her kan du se, hvilken parent der er angivet.

3. See Variables

Du har mulighed for at indsætte variabler, der gør teksten mere personlig ved fx at flette kontaktens navn ind.

Vi har lavet denne guide, der gennemgår mulighederne: Brug Variables i Communication.

4 Communication areas

Vi giver dig her den fulde kontrol til at kommunikere med kontakten. Både når de kommer ind i OF, når de skal opkræves, hvis deres kort udløber, eller hvis der ikke bliver betalt.

• SignUp
    I dette område kan du indstille teksten i forbindelse med tilmelding. Det vil sige enkeltbetalinger, tilmeldinger uden betaling, eller tilmelding med fast betaling.
    Vi har lavet en gennemgang af, hvad der er muligt her: Forstå SignUp Communication.
  • Retention
    Dette område styrer den efterfølgende dialog, der vil komme ved en fast betalingsaftale.
    Se denne guide for gennemgang: Forstå Retention Communication.
  • Management
    I dette område indstiller du det administrative. Det kunne være, at kontaktens betalingsmetode er udløbet, og de skal have besked, eller at I gerne vil sende en notifikation om, at en indbetaling er tilbagebetalt.

Se den fulde gennemgang her: Forstå Management Communication.

Forklaring af de forskellige områder

Nedenfor giver vi dig en forklaring til, hvad du ser, når du har åbnet en kommunikation.

1. Inherits from

Hvis du har angivet en parent, vil du her kunne se, hvilken der er valgt. Har du senere fortrudt, kan det ændres i venstre top, under edit

2. Genveje til Communication options

Under de forskellige områder, kan der være mange indstillinger. Derfor har vi lavet en genvej der slider dig ned til et område.

3. Sammenklappelig områder

For at spare på pladsen har vi ladet disse områder være sammenklappelig. Det betyder at du kan klikke på dem for at se indholdet. Yderligere kan du her se, om teksten er nedarvet eller ej.

Vi har skrevet mere om det i guiden til en ny kommunikation

4. Editor

Der findes pt. 2 former for editor: screen og email. På et senere tidspunkt vil du kunne se sms også.

Editoren er her, hvor du skriver din kommunikationstekst. Vi har i guiden om en ny kommunikation gennemgået, hvordan du angiver din egen tekst.

5. Usage

Her angives, om en email skal sendes eller ej. Hvis det er sat til ja, vil email editor (se ovenfor) dukke frem. Det er ikke nødvendigt at sende email, men vi anbefaler, at kontakten får en kvittering på email, med en tak og bekræftelse på, at det er gået godt.