Agreements

Archive en Agreement

Senest redigeret:

For at kunne arkiverer en aftale, må der ikke være nogle aktive subscriptions på den. Læs mere om subscriptions her: Forstå Subscriptions. Dette gælder for personlige- såvel som delte aftaler.

Du arkiverer en aftale ved at vælge den agreement du ønsker at arkivere. I toppen af enkeltvisningen  findet du muligheden Archive.[1] Klik på den for at arkivere aftalen.

Hvis det ikke er muligt at arkivere aftalen, fordi den har aktive subscriptions, vil du blive mødt af følgende fejlbesked.

For at få lov at arkivere aftalen, skal du gå ind på de subscriptions, der er tilknyttet aftalen, og som minimum sætte dem på hold. Se evt. denne guide: Hold subscription