Contacts

Anonymise Contact

Senest redigeret:

I denne guide gennemgår vi begrebet, at anonymisere en contact og hvad det betyder.

Ønsker du at bibeholde personoplysninger, men giver/medlem ønsker ikke længere at være aktiv, kan du overveje at arkivere i stedet.

Oversigt

Hvad sker der ved en anonymisering?

Ved en anonymisering fjerner vi alle personoplysninger, men efterlader alt relevant til regnskab. Det vil sige at du altså stadig har mulighed for at se betalingen der er foretaget eller informationerne og vi går efter GDPR reglen, om retten til at blive glemt..

Eksempel efter anonymisering

Sådan anonymiserer du

1: Find frem til giver/medlem
Der er flere måder at finde frem til personen på.

2: Forbered til anonymisering
Før du kan gå videre, skal du sørge for at der ikke er nogen:

3: Tryk på knappen
Du er nu klar til at anonymisere, som gøres i toppen af giver/medlem under knappen: Anonymise

Sendes der en notifikation?

Nej der sendes ikke en notifikation i form af sms eller e-mail, da data på giver/medlem ikke længere eksisterer.