Forstå Form Builder

Senest redigeret:

Vi gennemgår de ting du ser under menupunktet Form Builder, der både rummer de formularer du har samt et menupunkt til at style din formular. Ønsker du at lave noget til telemarketing/facer, har vi lavet vores Onboarding app.

Hop direkte til

Oversigt

Menupunktet Form Builder leder dig direkte til Forms, som er oversigten over alle de formularer som er jeres.

1: Title
Dette er titlen der skrives i forbindelse med oprettelsen af en ny formular, men også her du trykker hvis du skal redigere formularen.

2: Form ID
Dette tildeles automatisk af systemet, som blandt andet bliver brugt når den skal indlejres på en hjemmeside.

3: Tracking id
Her vises google tracking ID UA.XXXX hvis det er sat på formularen. Dette gøres under højre side når du er inde og redigere formularen (se punkt 1 ovenfor).

4: Edit
Denne kolonne giver dig links til at kunne se hvordan formularen er pt. Vi har "indlejret" den hos os automatisk.

5: Receipt script
Som en del af indlejringen, skal der laves en takke-side som har et specielt script, kvitterings script. Dette downloades ved at trykke på teksten: Download receipts script.

Takke-side url adressen defineres ved under purposes i formularen -> når du evt. definerer din personal agreement (se punkt 6 i guiden).

6: Add new
Er knappen til at lave en ny formular.

Gode links