Agreements

Lav en ny Personal Agreement

Senest redigeret:

Dette er en guide til at opsætte en ny personal agreement. Før du går i gang med denne, anbefaler vi dig at have læst følgende guide: Forstå agreements.

 


 

Opsætning af en personal agreement

For at lave en personlig aftale, skal du gå til: 
Form Builder -> Forms -> Vælg eksisterende formular -> Purposes

Det er ikke nødvendigt, at du ved hvordan du opsætter en formular, før du kan opsætte en personlig aftale.
Det kan dog være en fordel for at have den samlede forståelse. Læs mere om vores formularbygger her: Forstå Form Builder.

 

purposes_create-personal_forklaring.jpg

Under purposes har du mulighed for både at lave en delt og personlig aftale. I guiden her fokuserer vi på den personlige aftale. Du kan læse om, hvordan du sætter en delt aftale op, i vores anden guide: Lav en ny shared agreement.

1. Name in form 

Navnet, du skriver i denne kasse, vil vises i formularen, hvis du gør det synligt.

Hvis du ønsker, at dette navn skal være synligt, f.eks. fordi du ønsker at give mulighed for at vælge forskellige typer aftaler i formularen, skal du oprette et nyt felt i formularen.

Dette felt skal have Input type: purposes, samt Save as sat til purpose. Er du i tvivl om, hvad dette betyder, anbefaler vi dig at læse: Forstå form builder.

2. Personal agreement name

Det, du skriver her, vil være navnet på den aftale, der bliver indgået med kontakten. Navnet her vil fremgå som aftalenavn i MobilePay app'en, hvis giveren betaler med Mobilepay Subscriptions.

Læs mere om MobilePay Subscriptions her: Forstå MobilePay Subscriptions

3. Payment rules 

Fo de gentagende betalinger, der knytter sig til den aftale, du er ved at oprette, er der mulighed for at indstille to ting:

  • Payments are tax deductible
    Er betalinger til denne aftale fradragsberettigede? Så sæt hak i boksen her. Hvis du sætter hak her, betyder det, at det ved en eksport eller i dit CRM-system, vil fremgå, at betalingerne er fradragsberettiget. Det er ikke noget kontakten ser, med med mindre dette skrives som en del af kvitteringen. 

  • Payments are required in dunning
    Denne tjekboks omhandler, hvorvidt der er retskrav på aftalen: Er betalinger påkrævet? Det kunne eksempelvis være, hvis der er tale om et medlemskab, hvor medlemmet får adgang til specielle ydelser, tilbud eller andet. 

4. Personal agreement description 

Aftalebeskrivelsen, du skriver her, vil blive vist som en del af aftalen, hvis eksempelvis der betales med MobilePay Subscriptions eller Betalingsservice. 

5. Default amount 

Hvis du eksempelvis har at gøre med et medlemskab, der har et fastlagt beløb, vil det være her, du skriver dette. Til forskel fra beløbsfeltet, som er en del af formularen, kan du her kun skrive ét beløb. 

Ønsker du derimod, at kontakten selv skal vælge beløbet, vil det være i formularens felter, at dette skal sættes op.  

6. Success landing page 

Her angiver du, hvilken side man lander på efter en succesfuld udfyldelse af formularen.

Læse mere i guiden: Opsætning af purposes under punkt 4.

7. Communication 

Her vælger du, hvilken kommunikation der skal anvendes, når formularen udfyldes. Læs mere om det i vores guide: Forstå communication.  

 

8. Accounting code 

Her angives jeres Purpose accounting code, som er den formålskode, der kan være med til at hjælpe jeres regnskab med at identificere betalinger på de forskellige formål. 

Læs mere om det i vores guide: Hvad er purpose accounting code.

 


 

Skal alle felter udfyldes?

Nej, det er ikke nødvendigt at udfylde alle felterne. Hvis der eksempelvis er tale om at tilbyde en fast donationsaftale uden medlemsfordel, altså et fast bidrag, anbefaler vi, at du som minimum udfylder:

  • Personal agreement name (nr. 4)
  • Success landing page (nr. 6)
  • Communication (nr. 7)

Hvor indstilles frekvens og start tidspunkt?

For personlige aftaler defineres frekvensen som en del af oprettelsen af formularen, da du her kan give mulighed for at vælge mellem forskellige frekvenser. 

Dette indstilles i højre side af formularen under: 

For en personlig aftale er det muligt senere at ændre frekvensen i OnlineFundraising.
Dette er ikke muligt på en delt aftale