Subscriptions

Cancel Subscription

Senest redigeret:

Denne guide er til dig der skal annullere et abonnement helt. Det ville du gøre hvis giver/medlem ønsker helt at stoppe abonnementet. Det er vigtigt at sige, at hvis du ikke kan genaktivere et abonnement der har været annulleret

Hvis der derimod ønskes at genoptage abonnementet på et senere tidspunkt og dermed betalingen, vil du i stedet pausere abonnementet

 

Hop direkte til:

 


 

Hvordan gør jeg?

I toppen af dit abonnement, kan du trykke på knappen "Cancel":

subscriptions_cancel.jpg

 

Efter tryk på den, bliver du mødt af en pop op, der spørger dig om en forklaring til hvorfor abonnementet skal annulleres:

subscriptions_active_cancel_modal.jpg

 

Cancel Description

Her kan du skrive en tekst, der forklarer hvorfor abonnementet skal annulleres. Det er ikke påkrævet at skrive noget. Beskrivelsen vil blive vist i toppen når den tilgås. Har du CRM system, vil denne beskrivelse også dukke op der. 

subscriptions_active_cancel_description.jpg

 


 

Hvad sker der så?

Efter at abonnementet er annulleret, vil status / state ændres til at blive inaktivt, og ingen yderligere opkrævninger vil blive foretaget.

Der bliver på nuværende tidspunkt ikke sendt nogle notifikationer, men du vil under kommunikation, på det punkt der hedder management, kunne indstille det senere. 
Forstå Communication

 

Fjern betalingsmidlet

Som sidste step, kræver det også at annullerer deres betalingsmetode, som er koblet op på denne aftale. Der har vi lavet en guide som går i dybden: Cancel Payment Method

 


 

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan man indstille en udløbsdato i formularen?
  • Nej, det er ikke muligt at tidsbegrænse et abonnement i formularen. Dette er en manual handling. 
 • Hvorfor kan jeg ikke annullere en pending subscription?
  • Dette vil umiddelbart kun være et emne for Betalingsservice, hvor de kan være op til 24 timer (+evt. weekend) om at oprette en PaymentMethod . Når først det er sendt afsted (pending), har vi ikke mulighed for at annullere det i at blive oprettet. 
 • Jeg får fejlen: Subscription has Pending Payments 
  • Dette betyder at abonnementet allerede har sendt en anmodning om en opkrævning afsted.
   Her skal du ind på den Pending Payment og Annullere den. Se venligst guiden, da den også beskriver hvis du får fejl.