Archive en Subscription

Denne guide er til dig som vil arkiverer et abonnement. Ønsker du at gå mere i dybden med hvad et abonnement indeholder, anbefaler vi dig at læse denne guide: Forstå Subscriptions

Hvornår kan et abonnement arkiveres?

For at arkivere et abonnement, skal det først være annulleret.
Læs vores guide til det her Cancel Subscription.

Det er ikke muligt at arkivere et abonnement der er aktivt eller er sat på pause. Trykker du alligevel arkiver, vil du blive mødt af en fejlbesked der fortæller dig at du har et aktivt abonnement.

Hvordan arkiveres et abonnement?

Når abonnementet er inaktivt, kan du trykke på Archive-knappen oppe i toppen.

Der bliver på nuværende tidspunkt (november 2019) ikke sendt nogle notifikationer, men du vil under kommunikation, på det punkt der hedder management, kunne indstille det senere.
Forstå Communication

Hvad hvis jeg fortryder?

Hvis først du har arkiveret et abonnement, kan du ikke genstarte det. Prøver du alligevel, vil du blive mødt af en fejlbesked

Læs mere om det i denne guide: Restart Subscription