Problemer med at logge ind

Hvis du har problemer med at af logge ind på din OnlineFundraising-platform, skyldes det ofte:

• Er linket korrekt?
    • Et typisk link vil være https://[JeresOrganisation].onlinefundraising.dk/admin. Tjek, om linket, du forsøger at logge ind via, ser korrekt ud.

• Logger du ind fra udlandet?
    • Du vil se følgende fejlkode: "Login not allowed from [LandetDuSidderI]".
      Vi har af sikkerhedsmæssige årsager begrænset adgangen, så det kun er muligt at logge ind fra Danmark. Vi åbner gerne op for det aktuelle land, men det kræver, at du skriver til os på vores support mail.

Skulle ovenstående ikke hjælpe, eller har du alligevel brug for at kontakte os, kan du gøre dette på support@onlinefundraising.dk