Problemer med at logge ind

Hvis du har problemer med at af logge ind på din OnlineFundraising platform, beder vi dig prøve følgende ting først.

• Er linket korrekt?
    • Et typisk link vil være JeresOrganisation.onlinefundraising.dk/admin . Ser jeres link korrekt ud?
  • Logger du ind fra udlandet?
    • Du vil se følgende fejlkode: "Login not allowed from {LandetDuSidderI}".
      Vi åbner gerne op for det land, men det kræver at du skriver til os på vores support mail.

Support mail

Skulle ovenstående ikke hjælpe, eller du alligevel har brug for at kontakte os, kan du gøre dette på support@onlinefundraising.dk