Settings

Forstå Settings

Senest redigeret:

Området Settings bruges ad OnlineFundraising til opsætning men også til udviklere der skal finde API information (til eksempelvis CRM integration). Vi gennemgår alligevel de forskellige områder, så du får en idé om hvad der er og hvad du må rette i.

Genveje

Området du må rette i

Området contact details bruges primært til at holde vores informationer med jer opdateret. Det kommer senere hen til at blive brugt til flere ting – hold derfor gerne informationerne opdateret.

Contact details

Logo
Bruges kun til når du ser formularen (View form) hos os.

Name
Navnet på jeres organisation

Address
Adressen for hvor I holder til.

Postcode
Post nr. til jeres adresse

City
Byen for jeres adresse

Phone
Hovedtelefonnummeret

Email
En generel e-mail til jeres organisation.

Website
Hjemmesideadressen for jeres organisation

Business code
Jeres CVR nr.

Integrations

Google Analytics Account
Indsæt jeres UA nr. og under hver formular kan I slå tracking til.
Se denne guide under form settings.

Activate phone number lookup*
Det er muligt at hente den information der er tilgængelig på giver/medlems telefonnummer.
Kontakt os for at få slået det til eller for at høre mere om det er noget du vil få glæde af.

Activate Betalingsservice as Totalløsning*
Fortæller om I står registreret til (tidligere) at kunne sende girokort ud via Betalingsservice.

Activate Betalingsservice for third party*
Hvis ikke I bruger os til at opkræve jeres betalingsserviceaftaler, vil denne være slået til.

*Disse indstillinger må kun ændres i samarbejde med os, da der ligger flere indstillinger bag.

Testing

Testing URL er en URL I kan indsætte hvor du har placeret vores javascript til indlejring. På den måde kan du både se formularen direkte eller vælge at åbne den på jeres hjemmeside.

Tokens

Området sættes af os i forbindelse med opsætningen.

De steder hvor der står ... API token, er den unikke nøgle jeres integrator skal have for at få direkte adgang til jeres system.

Export

Læs mere om vores midlertidige export