Subscription States og Error Codes

Et abonnement kan have flere states end blot at være Aktiv eller inaktiv. Nedenfor kan du se hvilke der findes og hvad du evt. kan gøre for det enkelte.

Gå direkte til fejlkoder

De forskellige States

• Pending

Abonnementet afventer at betalingsmetoden bliver aktiv.
  • Active

Abonnementet er aktivt, og fremtidige betalinger vil opkræves
  • Expired

Abonnementet har overskredet udløbsdatoen og vil ikke opkræve flere betalinger.
    Du kan sætte en udløbsdato når du skal genstarte abonnementet
  • Inactive

Abonnementet er inaktivt, og alt opkrævning er stoppet.
  • Archived

Abonnementet er arkiveret, og der vil ikke laves flere betalinger.
  • Error

Abonnementet har en fejl, se fejlkode og fejlbeskrivelse længere nede.

Diagram over en Subscription

Error og Cancel Codes

De fejlkoder og beskrivelser du vil finde i forbindelse med en subscription, har vi samlet i en oversigt på vores API side, som du kan finde her under #Subscriptions.

Ofte stillede spørgsmål

• Jeg har en fejlkode der hedder: Kundenummer er forkert
    • Denne fejlkode kan kun opstå i forbindelse med import, hvor det oplyste Betalingsservice kundenummer ikke er korrekt angivet. Løsningen vil være at kontakte kontakten og oprette dem på ny via formularen.