Kopiere en eksisterende formular

Senest redigeret:

I denne guide gennemgår vi hvordan du laver en kopi af en eksisterende formular. For en dybere gennemgang af Form Builder og hvad alle indstillingerne betyder, anbefaler vi dig at læse denne guide: Forstå Form Builder

Find formularen du vil kopiere

For guides skyld har vi minimeret de forskellige områder via pilene [se firkanten], så vi kun ser området via har brug for: Export and import form configuration [1]. Vi anbefaler at du blot scroller ned til det.

Sådan gør du

1. Kopier koden fra Export and import form configuration [1] området
  2. Tryk Add new, i toppen til venstre.
  3. Gå ned til området igen og indsæt det i feltet under [2]
  4. Tryk update til højre.