Kopiere en eksisterende formular

I denne guide gennemgår vi hvordan du laver en kopi af en eksisterende formular. For en dybere gennemgang af Form Builder og hvad alle indstillingerne betyder, anbefaler vi dig at læse denne guide: Forstå Form Builder

Find formularen du vil kopiere

Du trykker ind på den formular, du ønsker at lave en kopi af, og finder det område som hedder: Export and import form configuration [1]. Du kan enten scrolle, eller trykke på de små pile i højre side.

Forklaring

1. Export and import form configuration

Kender du ikke til kode, skal du ikke være bekymret, for det eneste du skal gøre det som findes i dette felt.
For den kode-kyndige, er det i JSON format.

2: Det tomme område

Her kan der kopieres koden fra [1] ind. Det vil sige at du godt kan overskrive en eksisterende formular, hvis du kopierer en anden formulars kode.

Sådan gør du

1. Kopier koden fra den eksisterende formular [1]
  2. Tryk Add new, i toppen til venstre.
  3. Gå ned til Export and import form configuration, og indsæt koden i felt [2]
  4. Tryk update til højre.