Vælg purposes i formularen

Senest redigeret:

Denne guide viser dig hvordan du opsætter formularen til at giver/medlem, selv kan vælge imellem de forskellige purposes via dropdown i formularen. Det kræver derfor at du har sat dem op, som du kan læse mere om her: Opsætning af Purposes

Sådan gør du

1: Gå til din formular
Gå til den formular du ønsker at at lave ændringen på.

2: Synliggør purpose under Fields

Den bedste måde at finde frem til feltet, er at se efter Save as, som skal være: Purpose.
Herefter skal du fjerne, hvis der er sat tjek i Hide.

3: Opdater og gem
Tryk på Update og derefter View form, for at se valgmuligheden på formularen.