Forstå Users

Du finder Users som menupunkt i venstre side.

Hvad er Users?

Området Users, er stedet for jeres brugere I OnlineFundraising systemet. Det vil også være her at I opretter nye brugere eller sletter eksisterende.

Listevisning

Når du vælger Users i menupunktet til venstre, vises en liste af alle de Communication collections, der er oprettet. Listen er sorteret alfabetisk, hvor de kommunikationer, der har angivet en parent (mere om det senere) vil være flyttet ind under deres overordnede kommunikation.

Funktionalitet

1: Add New

I toppen til venstre finder du finder du muligheden for at lave en ny bruger til jeres system.
Vi har lavet en guide der tager dig igennem at oprette en ny bruger: Add new user

2: Tabs

Som ovenstående billede viser, kan der skelnes mellem All eller Administrator. Vi kommer på et senere tidspunkt til at tilføje muligheden for at oprette brugere, der har forskellige rettigheder.

3: User

Dette menupunkt i venstre side, er hvor du kan redigere din egen profil.
Se denne guide: Edit Existing User

Enkeltvisning

Denne visning opnår du ved at klikke dig ind på en enkelt bruger fra listevisningen.

Oversigt

I denne guide, er vi gået i dybden med hvad de forskellige overskriver betyder. Det er også her du får af vide hvordan du laver en ny bruger: Edit Existing User

• Username
  • Email
  • New Password
  • Sessions