Annullering af betalingsaftaler

Det er ganske enkelt at annullere en betalingsaftale på et fast beløb med gentagne træk, såfremt det skulle blive nødvendigt.

Start med at åbne din OnlineFundraising og vælg "Betalingsaftaler" i venstre kolonne. Her fremgår en oversigt over de betalingsaftaler, din organisation har. Tryk på den pågældende betalingsaftale.

Du vil nu komme ind til en side, der ser ud som denne. Her skal du trykke på den røde knap "Annuller betalingsaftale". Aftalen er nu annulleret.

Har du spørgsmål til annullering af betalingsaftaler? Skriv en mail til os på support@onlinefundraising.dk.