Tilbagebetal indbetalinger

Det er ganske enkelt at refundere en givers donation.

Start med at åbne jeres OnlineFundraising. I venstre kolonne finder du menupunktet "Indbetalinger". Tryk her.

Du kommer nu til en side med en oversigt over alle de enkeltdonationer, som I har modtaget. Ønsker du at refundere en af disse, skal du blot trykke på den pågældende indbetaling.

Du kommer nu til denne side, som vist nedenunder. Her trykker du på den røde knap "Tilbagebetal indbetaling". Giveren får nu refunderet deres donation.

Har du spørgsmål til tilbagebetaling af indbetalinger? Skriv en mail til os på support@onlinefundraising.dk.