Hvordan finder jeg frem til en kontaktpersons aftaler?

Denne guide er lavet til dig der ønsker at finde frem til en kontaktpersons aftaler, betalinge eller abonnement.

Det skal du bruge fra dem.

Inden du går i gang med at søge på kontaktpersonen, har du brug for nogle informationer fra dem. Nedenfor ser du de 2 metoder der er, for at finde frem til personen og deres data.

1: Via tlf. eller email

Når I snakker med en kontaktperson, skal I bede om enten email eller telefonnummer.
Det bruges til at søge under Contact menupunktet: Forstå Contacts

Kan findes her: Transactional -> Contacts

2: Via transaktionsnummeret på en indbetaling

Den anden måde er, at de oplyser jer transaktionsnummeret.
Læs mere om indbetalinger i denne guide: Forstå payments

Transaktionsnummeret kan de finde på deres:

• Kontoudtog fra deres bank
  • MobilePay App,
    Hvis kontakten eksempelvis har en aftale via MobilePay Subscription, kan de under:
    Betalingsaftaler -> Betalingsaftale -> Betalinger (vælg én) -> Transaktionsoplysninger -> ID
    Finde transaktionsnummeret.

Kan findes her: Transactional -> Payments

Er der andre måder?

Nej ikke i OnlineFundraising.
Hvis I har et CRM system, kan I kontakte jeres CRM-ansvarlige der kan guide jer til den måde I søger på.

Hvad kan jeg så gøre?

Når du har fundet frem til kontakten, kan du gøre følgende.